Behandlinger

Reconnective Healing

Reconnective healing vil si å vende tilbake til en optimal tilstand av balanse. Det er en ny og mer kraftfull form for healing, hvor vi integrerer den nye energien, som nå har kommet hit til jorda, med dine egne energisystemer. Enkelt sagt gjenoppretter vi forbindelsen mellom kroppens energier med de universelle frekvensene. Reconnective healing frigjør blokkeringer og energimessige forstyrrelser, som har adskilt oss fra universet, og dette kan ofte gi seg utslag i at gamle plager gir slipp, enten umiddelbart eller over en viss tidsramme.

Alle levende vesener vibrerer og utstråler forskjellige grader av lys. Healingenergien bærer i seg høye vibrasjoner av lys og informasjon, og erstatter områdene med de laveste vibrasjonene, f.eks. smerter, sykdom, låsninger, negative tankemønstre osv. De nye vibrasjonene virker på hele deg, på alle plan, både fysisk, mentalt, emosjonelt og åndelig.

Det er veldig individuelt hvilken respons man får av healing, og du får den healingen som er ment for deg. Healingfrekvensene kommer fra universet (eller en høyere dimensjon om du vil), og jeg som utøver er kun en forsterker/formidler av denne energien til deg. Jeg gir også seanser med fjernhealing, som virker vel så kraftig som når jeg er hos deg. Avstand har ingenting å si!

Det anbefales 1-3 behandlinger, alt ettersom hvordan du kjenner en effekt.

Du kan lese mer om reconnective healing under lenken til høyre.

cellular_healing2

One comment

  1. Lars sier:

    Kjære Alexander,
    Jeg fikk reconnective healing av deg for store smerter i håndleddet og det var en meget vellykket og god opplevelse! Det var akutt smerte og jeg aner ikke hvor det kom fra.. Etter kort tid kjente jeg det prikke veldig i hodebunnen og deretter i underarmen litt høyere oppe enn der det var vondt. Jeg lå ca 20 minutter og ble behandlet av deg, og etterpå var smertene nesten helt borte! Bevegelser som var forbundet med stor smerte rett før behandligen var som blåst bort! Dagen etter ble det etter kort tid 100 % smertefritt og har vært det siden!
    Takk, og jeg kan anbefale reconnective healing!
    Hilsen Lars