Om meg

Jeg heter Alexander Berg Hansson, populært kalt Alex, eller Alex Atreyu, er 34 år, og har en stor nysgjerrighet og lidenskap for det som i dag kalles «alternativ» behandling og filosofi. Mitt mål er å hjelpe mennesker tilbake i balanse på en så naturlig og tilpasset måte som mulig. Ingen er like, ingen responderer nøyaktig likt på en og samme behandling.

Jeg har tatt et 4-årig studium ved Norsk Høgskole for Helhetsterapi, i Oslo og Tønsberg. Jeg har også grunnfag medisin: anatomi/fysiologi og sykdomslære. Fra 2015 har jeg hatt tittelen Reconnective Healing Foundational Practitioner.

Jeg er vokst opp i Longyearbyen på Svalbard, og har bodd i Bærum fra 1998 til 2022.

Jeg bor nå i vakre Storfjord i Indre Troms, hvor jeg jobber som barneskolelærer. Musikk er noe jeg virkelig lever og ånder for, alt fra pop til klassisk. Komponere gjør jeg også. Jeg liker å holde meg aktiv og går mye på ski, sykler, løper og går gjerne lange toppturer i fjellet. Jeg har hatt crohns siden 2003, men har lært meg å leve godt med det. Det er en kronisk sykdom hvor det under dårlige perioder oppstår inflammasjoner i fordøyelsessystemet. Jeg har prøvd en del alternative metoder opp igjennom årene, noe har hjulpet, andre ting ikke. Det har gjort meg stadig mer interessert innenfor det «alternative». For meg er det en helt naturlig måte å tenke på. Jo mer i balanse vi er på det fysiske, psykiske, mentale og det åndelige planet, jo bedre livskvalitet opplever vi. Det er svært sjelden alle disse aspektene er i 100 % balanse, men jeg tror det er helt nødvendig at vi mennesker alltid har noe å jobbe mot. Vi er på jorda for å lære og erfare et bredt spekter av livets nyanser, og uten litt motgang i blant, vil vi ikke klare å glede oss over de bragdene og de gledene vi oppnår som mennesker!

Jeg er en selvutnevnt panteist, der troen på at alt er Gud, og Gud er i alt, er sentral. Les mer om min filosofi i innlegget «Det store bildet».

Alex Atreyu

«Know the Absolute, by realizing the illusion of everything.»